Multi travel

Zet je bedrijf visueel op de kaart

Geplaatst op

Het is al vele honderden jaren bekend dat de visuele representatie van je bedrijf erg belangrijk is. Denk bijvoorbeeld aan uithangborden aan de voorgevel van herbergen en kroegen. Dat was al in de middeleeuwen een goed gebruik. Veel later zagen we in de negentiende eeuw lithodrukwerk in de vorm van reclame-affiches, bijvoorbeeld om shows of producten aan te prijzen. Denk aan de bekende posters van Le Chat Noir. Maar tegenwoordig zijn er heel veel nieuwe manieren bijgekomen. Je leest er vandaag meer over in deze blog.

Voor elk bedrijf een goede visuele strategie

Of je nu een kleine startup, een gevestigde onderneming of een online winkel hebt, het visueel presenteren van je bedrijf helpt om een blijvende indruk te maken op je doelgroep en producten en diensten onder de aandacht te brengen.

Duidelijk herkenbare identiteit

Als we denken aan het maken van een visuele representatie, dan is het natuurlijk direct de vraag wat je daar dan mee bedoelt. Je kunt denken aan een logo, huisstijl qua kleuren en lettertype. De bedoeling is dan dat je al deze zaken terug laat komen in je marketingmateriaal. Als je dit allemaal hebt (laten maken), dan kun je een heel duidelijke identiteit bekendmaken bij je doelgroep.

Online aanwezig zijn

Waar een uithangbord in de middeleeuwen wellicht een hele uitvinding was, is het tegenwoordig een stuk minder spannend (hoewel als het een handgemaakt ding is wat nog echt volgens de authentieke manier gemaakt is, dan valt er toch nog wel wat voor te zeggen). Tegenwoordig is online marketing een handig instrument om contact te krijgen met een doelgroep. Een goede website speelt daarbij een grote rol. We raden je aan om dit uit te besteden aan een online marketingbureau.

Sociale media

Als het gaat om online marketing en social media, is het niet moeilijk om uit te leggen wat er eerst kwam. Social media is een doorontwikkeling van het internet en met name de fora die er al in de jaren negentig op het internet bestonden. Natuurlijk zijn de nieuwe fora, facebook etc. een stuk interactiever en dynamischer. Ook het delen van video is tegenwoordig veel beter mogelijk dan vroeger. En dat zijn echt dingen die je moet gebruiken voor je marketing. Blijf ons volgen voor meer interessante content.

Bij loopper.nl vind je tal van interessante opties om de marketing van je bedrijf op de kaart te zetten. Onder andere het bedrukken van bekers is mogelijk.

Gerelateerde berichten

Over ons

Je vind op onze site tal van interessante blogs om ideeën op te doen voor je vakantie.

Contactgegevens

Via info @ multitravel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden