Multi travel

Wat is een goed thema voor een vrijgezellenfeest?

Geplaatst op

Er bestaat maar een goed thema voor een vrijgezellenfeest, dat is namelijk het thema dat past bij de vrijgezel (man of vrouw). Daarom willen we je graag inspireren door enkele thema’s te noemen. Zo kun je bepalen wat echt goed past bij de persoon voor wie je het feest organiseert. Kijk snel met ons mee en doe wees lekker creatief. Vandaag richten we ons op vrijgezellenfeesten voor vrouwen, maar je kunt de inzichten zeker ook gebruiken voor mannen.

Thema’s die je kunt gebruiken

Er zijn tal van dingen die leuk zijn om te gebruiken voor het organiseren van een feest. We hebben ze voor je onder elkaar gezet:

·Lipdub music video

Is je vriendin in voor een grappige avond vol onverwachte dingen, dan is er een scala aan gekkigheid wat je kunt organiseren, zoals een lipdub music video opnemen. Het is een activiteit binnen een complete avond. Het is dus niet zo dat je maar een ding kunt doen, je kunt er ook meerdere opnemen in het programma van je avond. Wat kun je nog meer doen? Lees verder.

·Lasergame

Elkaar eens flink bestoken met lasterstralen. Een vete die al jaren lang speelt tussen jou en de bachelorette. Dat voelt een stuk beter achteraf.

·De grens over

Kijk het hoeft natuurlijk allemaal niet netjes en veilig in Nederland plaats te vinden. Je kunt ook met je vriendinnen en de aanstaande bruid Praag onveilig maken. Een manier om eens even lekker de kraan open te zetten; uit de ban springen.

·Humor

Wanneer je een avond zonder humor organiseert, dan kun je beter niets organiseren. Daarom zijn er zoveel humoristische thema’s waaruit je kunt kiezen. Mensen houden van humor op hun vrijgezellenavond. Het is overigens niet verplicht, enkel in de kroeg zitten mag ook, maar daar ben je dan snel klaar mee.

·Escape room

In de escape room kun je mooi samenwerken om de puzzel op te lossen (binnen een bepaalde tijd) om zo te ontspannen aan de uit de gevangenis die de escape room is. Codes, puzzels, samenwerken en tijdsdruk: het zijn allemaal superleuke ingrediënten voor een onvergetelijke avond.

Conclusie

Kijk eens lekker rond in de catalogus van Vrijgezellenfeest.nl en zie wat je kunt doen met de thema’s om zo een superleuke avond voor je vriendin, zus of nicht te organiseren. De vrijgezellenfeesten in Nederland worden gezien als een ludieke manier om het vrijgezellenbestaan achter je te laten, om vervolgens het huwelijk met je partner aan te gaan. You better make it count!

Gerelateerde berichten

Over ons

Je vind op onze site tal van interessante blogs om ideeën op te doen voor je vakantie.

Contactgegevens

Via info @ multitravel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden