Multi travel

Waarom is een bootje huren in Amsterdam leuk?

Geplaatst op

Er zijn zoveel leuke dingen in Amsterdam te doen dat het haast niet mogelijk is om alles in een blog uit te leggen. Daarom gaan wij ons richten op de meest leuke dingen die je kunt doen. Het is altijd leuk om een bootje te huren omdat je dan de stad vanuit een heel ander perspectief kunt zien. Lees snel verder om te ontdekken wat je kunt doen in onze hoofdstad. 

Het Vincent van Gogh Museum 

Onze bekende kunstschilders zijn over de hele wereld beroemd. Één daarvan is Vincent van Gogh. Laat het nu net zijn dat je zijn mooiste schilderijen in Amsterdam kunt bekijken, in het Vincent van Gogh Museum wel te verstaan. Ook zijn er allerlei andere kunstenaars waar aandacht aan besteed wordt in dit museum. Er is ook een overzichtelijke tentoonstelling van kunst uit de 19e eeuw te zien er gaaf om eens een keer langs te kijken. Dus meer aan met je bootje en ga eens kijken in het museum.

Lekker uiteten 

Wanneer je een leuke route door de grachten neemt, dan is het mogelijk om bepaalde plekken aan te meren om te zorgen dat je lekker aan je eten komt. Er zijn verschillende heerlijke restaurants waar je kunt genieten van culinaire gerechten van over de hele wereld. 

Natuurlijk zijn er ook vele mogelijkheden om te genieten van versnaperingen die je zelf meeneemt in je bootje. Het is erg leuk om met een glas wijn en wat lekkers naar de historische gebouwen te kijken. Op deze manier krijg je echt een heel ander zicht op de stad. Wanneer je een gids meeneemt krijg je ook nog eens een keer een heleboel informatie die je erbij kunt krijgen. Erg leuk om mee te maken. Blijf onze blogs volgen en doe er je voordeel mee. Dat is nu echt leuk aan een bootje huren amsterdam.

Gerelateerde berichten

Over ons

Je vind op onze site tal van interessante blogs om ideeën op te doen voor je vakantie.

Contactgegevens

Via info @ multitravel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden