Multi travel

Schitterende spa hotels om van te genieten

Geplaatst op

In deze blog nemen we een aantal top hotels met je door. Wil je de volgende vakantie, wanneer we op vakantie kunnen wanneer het C-virus weg is, echt genieten? Kijk dan met ons mee naar de mooiste hotels van de wereld. Een van die hotels ligt in Amsterdam, dit is een spa sport hotel, Een unieke combinatie. Je vindt er meer over op zuiveramsterdam.nl. Laten we snel verder gaan naar een aantal andere tophotels in de rest van de wereld. Als je klaar bent met het lezen van deze blog, dan zijn er ook nog tal van andere blogs die je gratis kunt lezen. Doe je voordeel met de informatie die we je geven hierin!

Huan Hin Resort, Thailand

Thailand is het land waar heel veel mensen graag naartoe gaan. In dit hotel kun je genieten van een massage. Natuurlijk is er ook een buitenzwembad waar je lekker kunt zwemmen. Het gaat hier om vijf-sterrenhotel.

Hotel Al Ksar, Marokko

In Marrakesh vind je een schitterend hotel waar je een hammam kunt doen. Dat is echt een traditionele manier van genieten, vergelijkbaar met een sauna. Het gaat hier om een prachtig wellness resort waar een sfeervol ingericht de kamer op je wacht. Zo heb je een schitterende vakantie.

Varua te ora, Frans Polynesië

Ben je wel eens een tijd die geweest? Zo ja, ga er nog een keer heen. Zo nee, je moet echt gaan! Dit is een paradijselijk land. Het ligt in Frans-Polynesië. Palmbomen, bergen en schitterende waterpartijen maken dit tot een onvergetelijke setting waarin je kunt genieten.

Kamperen in de witte woestijn, resort op de Zuidpool

Je zult het niet geloven, maar ook op de Zuidpool is er een hotel resort aanwezig. Wie dit verzonnen heeft, maar het is er. Toch is dit resort niet voor iedereen beschikbaar, dit vanwege de bijzonder hoge prijs. KLM vliegt er ook niet naartoe, want je moet er met een privévliegtuig naar toe vliegen. De vertreklocatie is Kaapstad. Een beetje apart, het kost wat, maar dan heb je ook wat. Je moet er maar opkomen. Lees meer blogs en maak er iets moois van de volgende keer dat je op vakantie gaat!

Gerelateerde berichten

Over ons

Je vind op onze site tal van interessante blogs om ideeën op te doen voor je vakantie.

Contactgegevens

Via info @ multitravel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden