Multi travel

Hoe bereid ik mijn fiets uit?

Geplaatst op

In deze blog gaan we je vertellen hoe je je fiets kunt uitbreiden met praktische dingen. We gaan je allerlei tips geven voor fietsaccessoires waarmee je dit kunt doen. Zin in inspiratie? Lees dan snel verder!

Wat zijn populaire fietsuitbreidingen?

We hebben een aantal fietsuitbreidingen voor je op een rij gezet waarmee je fietservaring nog leuker wordt. Dit zijn een aantal populaire uitbreidingen:

·        Fietssloten

Er zijn manieren om je fiets veiliger weg te zetten op het station, zodat hij niet gestolen wordt. De meeste mensen doen het heel eenvoudig, gewoon met een slot. Er zijn er meerdere, wij raden een stalen dik kettingslot aan.

·        Kinderzitje

Als je met je kinderen weg wil op de fiets, dan is het echt niet handig wanneer ze achterop de bagagedrager moeten zitten. Dit is ook heel onveilig. Daarom is het belangrijk om een kinderzitje op je fiets te zetten. Zo kunnen ze gemakkelijk en comfortabel zitten.

·        FietsGPS

Is het niet heel gemakkelijk om ook op de fiets een GPS te hebben? Wij denken van wel! Wanneer je een locatie moet vinden, is het echt heel makkelijk, zeker vergeleken met een ouderwetse kaart. Heel praktisch en modern.

·        Bidonbevestiging

Wanneer je gek bent op fietsen, misschien wel racefietsen, dan is het erg lekker om een bidon bij je te hebben. Zeker wanneer je hele einden gaat fietsen. Een bidon kan zowel op een race- als op een normale fiets gezet worden.

·        Fietsmand en -krat

Tegenwoordig zijn er veel hipsters, meestal jonge lui die eigentijdse hippies lijken. Deze groep heeft best wat geld te besteden en houdt van leuke dingen. Ook voor op de fiets. Geen verrassing dat de fietsmand en -krat populair zijn bij de hipsters. Een krat of mand is superpraktisch. Zo kun je gemakkelijk je boodschappen vervoeren van A naar B.

Conclusie

Er zijn tal van dingen waarmee je je fiets kunt updaten. Gewoon even wat extra comfort. Dat maakt het gebruik van je fiets een stuk leuker. Laat je inspireren door een expert bij het uitbreiden van je fiets.

Gerelateerde berichten

Over ons

Je vind op onze site tal van interessante blogs om ideeën op te doen voor je vakantie.

Contactgegevens

Via info @ multitravel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden