Multi travel

Heerlijk genieten van het zomerweer

Geplaatst op

De zomer is weer in aantocht en dat betekent dat het tijd is om onze garderobe weer te updaten met zomerse kleding. Vooral als je op vakantie gaat, wil je natuurlijk wel goed voorbereid zijn. In deze blog geven we je een aantal kledingtips voor deze zomer en vertellen wat handig is om mee te nemen op vakantie.

Luchtige kleding

Als het warm is, is het belangrijk om kleding te dragen die luchtig is. Denk hierbij aan kledingstukken van katoen of linnen. Deze stoffen ademen goed en zorgen ervoor dat je lichaam koel blijft. Kies bijvoorbeeld voor een luchtige zomerjurk of een wijde broek van linnen.

Zonnebril

Een goede zonnebril is onmisbaar in de zomer. Niet alleen omdat het er cool uitziet, maar ook omdat het je ogen beschermt tegen de zon. Kies voor een zonnebril met UV-bescherming en een stijlvolle look die past bij je gezichtsvorm. Zo kun je genieten van de zon zonder dat je ogen beschadigd raken.

Zwemkleding

Als je op vakantie gaat, is de kans groot dat je gaat zwemmen. Zorg er daarom voor dat je goede zwemkleding meeneemt. Er zijn veel verschillende soorten zwemkleding te koop, van bikini’s tot badpakken. Kies een stijl die bij je past en waarin je je prettig voelt.

Hoed of pet

Een hoed of pet is niet alleen een leuke accessoire, maar ook nog eens praktisch. Het beschermt je hoofd en gezicht tegen de zon en voorkomt dat je verbrandt. Kies een hoed of pet die bij je past en die je kunt dragen bij verschillende outfits.

Sandalen of slippers

Als het warm is, zijn dichte schoenen niet altijd even comfortabel. Kies daarom voor sandalen of slippers. Deze schoenen zijn luchtig en makkelijk aan en uit te trekken. Kies voor een paar dat bij veel outfits past en waarop je goed kunt lopen. 

En voor we het vergeten…

Korte broek nodig? Zoek dan even op korte broek heren je gaat zeker de nodige kleding vinden waar je verder mee komt. En dat zit lekker op vakantie joh!

Gerelateerde berichten

Over ons

Je vind op onze site tal van interessante blogs om ideeën op te doen voor je vakantie.

Contactgegevens

Via info @ multitravel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden