Multi travel

Goedkope camping Noorwegen: een goed idee!

Geplaatst op

Noorwegen is duur, dat weet iedere vakantieganger. Maar veel mensen willen er wel naar toe. Een goedkope camping in Noorwegen blijkt een goed idee te zijn in een land waar het geld je portemonnee uit kan vliegen. Maar niet als je een beetje zuinig bent. En Nederlanders zijn dat doorgaans. Dus er is hoop, zullen we maar zeggen. Kijk in deze blog met ons mee naar wat feiten over Noorwegen en hoe je geld kun besparen in dit noordelijke land.

Alcohol

Wanneer je op vakantie gaat en graag een slok neemt, dan is het goed om alcohol zelf mee te nemen, want het is namelijk lastig te krijgen en soms helemaal niet. Niet dat het per se noodzakelijk is, maar voor sommige mensen hoort het gewoon bij een gezellige vakantieavond. Bovendien is het schreeuwend duur in Noorwegen dus het is geen gek idee om het zelf mee te nemen.

Eten is duur

Als je niet zelf op pad gaat in de natuur om eten te zoeken, dan is eten vrij prijzig in Noorwegen. Natuurlijk is het ook wel logisch, want de lonen liggen hoger en men betaalt daar geen inkomstenbelasting. De overheid moet toch ergens geld vandaan halen om het land op orde te houden. Als Nederlander (wij betalen wel inkomstenbelasting) heb je gewoon minder te besteden in een economie die op deze manier ingericht is. Daarom is het een heel goed idee om zelf je eten mee te nemen.

Goedkoop overnachten

Niet alles in Noorwegen is duur. Er zijn ook genoeg mogelijkheden om goedkoop te overnachten. Denk dan wel aan basic voorzieningen, maar misschien kom je daar ook wel voor. De wildernis lonkt naar je? Ga dan eens voor een prima blokhut met voorzieningen. Je zit er warm en droog. Verder kun je naar goedkope campings gaan, zodat je ook nog eens wat mensen ontmoet, iets dat in de wildernis natuurlijk allemaal wat minder vaak voorkomt.

Conclusie

Alles bij elkaar is het gemakkelijk te concluderen dat Noorwegen een duur land is en dat je er zelf veel aan kunt doen, door zelf spullen mee te nemen. Stop je kofferbak dus flink vol en neem het spul mee. Er zijn een aantal zaken waarmee je goed kunt besparen in dit land, namelijk hotels en restaurants mijden. Je kunt het natuurlijk wel een keertje doen, want de soep wordt niet zo heet gegeten, maar in dit land moet je echt goed op je uitgaven letten, anders brand je je mond. Als je er strak op zit is het goed te doen. Zeker met een plek op een goedkope camping Noorwegen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Je vind op onze site tal van interessante blogs om ideeën op te doen voor je vakantie.

Contactgegevens

Via info @ multitravel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden