Multi travel

De voordelen van een oproepsysteem in de horeca

Geplaatst op

In Nederland maken steeds meer horecagelegenheden gebruik van een oproepsysteem. De oproepsystemen werden voorheen voornamelijk gebruikt door bijvoorbeeld ziekenhuizen. Door middel van deze oproepsystemen, die bestaan uit een zender en ontvanger, kunnen artsen sneller ter plekke zijn. Zo draagt de arts een ontvanger, ook wel pieper genoemd, waarop hij of zij meldingen ontvangt die worden verstuurd vanuit de zender. Een patiënt in nood kan op deze wijze sneller geholpen worden. De kracht van een piepersysteem bleek in de zorg erg succesvol, waardoor ook andere branches begonnen te experimenteren met een oproepsysteem. In dit blog lees je waarom een oproepsysteem van hoge waarde is binnen horecagelegenheden. 

Hogere productiviteit van werknemers

De grootste taak van werknemers van een horecagelegenheid is het opnemen van bestellingen van klanten. Uit onderzoek is echter gebleken dat veel werknemers in de horeca veel tijd kwijt zijn aan het controleren van bestellingen. Een oproepsysteem verhelpt dit probleem en zorgt er dus voor dat werknemers niet langer hun bestellingen hoeven te controleren. Klanten geven hun bestellingen door via een oproepsysteem, waardoor deze direct in de keuken terechtkomt. Op die manier verhoog je niet alleen de productiviteit van je werknemers, maar ook zorg je er op die manier voor dat werknemers meer tijd hebben om aandacht aan de klanten te besteden. 

Snelle en warme service

Door middel van een oproepsysteem is de kans op klachten van het serveren van koud voedsel een stuk kleiner. Dit komt omdat de kok via een oproepsysteem direct en snel kan communiceren met de andere werknemers. Zodra een bestelling klaar is, roept de kok via het oproepsysteem de bediening op. Hierdoor wordt het voedsel snel en warm geserveerd en zullen klanten een positieve ervaring hebben. 

Eenvoudig te integreren

Oproepsystemen zijn draadloos en werken op een eigen frequentie, waardoor ze niet afhankelijk zijn van de internetverbinding in de zaak. Hierdoor is de kans op storing minimaal en blijft het systeem altijd werken. Bovendien is een oproepsysteem zeer makkelijk in gebruik, waardoor een kleine uitleg over de werking ervan voldoende is. Naast oproepsystemen die meldingen weergeven in tekst, zijn er ook systemen die werken aan de hand van piepjes, trillingen of lichtflitsen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Je vind op onze site tal van interessante blogs om ideeën op te doen voor je vakantie.

Contactgegevens

Via info @ multitravel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden