Multi travel

4 tips voor een vrijgezellenfeest in Breda

Geplaatst op

Met een vrijgezellenfeest wil je natuurlijk uitpakken. De vriend of vriendin die gaat trouwen kan nog een laatste keer helemaal uit zijn of haar bol gaan en als beste vrienden hebben jullie de taak om de dag onvergetelijk te maken. Als stad is Breda een prima locatie voor het houden van een vrijgezellenfeest. Alleen wat voor activiteiten gaan jullie doen? In deze blog geven we 5 tips voor leuke activiteiten bij een vrijgezellenfeest in Breda.

Flashmob

Samen met de gehele groep een flashmob voorbereiden. Onder begeleiding van een professionele choreograaf gaan jullie een bepaalde dans met muziek voorbereiden om deze vervolgens in een volle straat middenin de stad tot uitvoering te brengen. Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen op internet of televisie, alleen nu ben je er zelf onderdeel van. Zeker een leuke start van de dag en je bent er hierna van verzekerd dat iedereen al lekker losjes is en klaar is voor de rest van de dag.

Crazy88

Dit is echt een geweldige activiteit. De gehele groep wordt opgedeeld in kleine groepjes die vervolgens de meest hilarische opdrachten moeten uitvoeren in de stad. Geen opdracht is hierbij te gek. Als bewijs moeten de opdrachten gefotografeerd of gefilmd worden. Het team dat het gekst is en de meeste opdrachten voltooid is de uiteindelijke winnaar. Bij deze activiteit weet je zeker dat iedereen veel lacht en plezier heeft. Prima activiteit dus voor op een vrijgezellenfeest.

Workshop paaldansen

Wil je helemaal dubbel liggen en kijken wie van jullie de meeste sexappeal uitstraalt bij het hangen in een paal? Volg dan de workshop paaldansen! Onder begeleiding van een professionele instructrice leer je na een goede warming-up hoe je de benen en armen goed losgooit en hoe je bepaalde moves kunt maken tijdens het paaldansen. De een zal wat soepeler bewegen dan de ander, maar dat maakt niets uit. Tijdens deze workshop heeft iedereen gegarandeerd plezier en leert een ieder hoe lening hij of zij is in de paal.

Striptease

Wil je de vrijgezel echt compleet verrassen? Kies er dan voor om een stripper in te huren. In een striptease show zit gegarandeerd humor, dans, tease en een lapdance. Zo kun je minimaal een kwartier lang genieten van de show en heb je een mooi verhaal om later met de vrienden of vriendinnen nog eens aan terug te denken. Je hebt hierbij keuze uit mannelijke strippers, vrouwelijke strippers, duo strippers, komische strippers of een striptease in Breda in een limousine, hummer, vip bus of op een boot.

Gerelateerde berichten

Over ons

Je vind op onze site tal van interessante blogs om ideeën op te doen voor je vakantie.

Contactgegevens

Via info @ multitravel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden