Multi travel

4 manieren om je schoenen te pimpen

Geplaatst op

Je schoenen personaliseren is een geweldige manier om gewone schoenen er interessanter en uniek uit te laten zien. Het is ook een leuke manier om het leven terug te brengen in een oud paar schoenen. In deze blog geven we je een paar ideeën over wat je kunt doen om je schoenen een nieuwe look te geven. Je leest ook hoe je ze kunt schilderen en zelfs kunt bedrukken met stof en glitter.  

Teken op je schoen

Je kunt met permanente markers of textielstiften tekenen op je schoen. Als je je zorgen maakt over het maken van fouten, kun je je ontwerp eerst ligt in potlood schetsen. Onderstaand een paar voorbeelden van wat je kunt tekenen: 

–       Je naam, bij naam of initialen 

–       Wervelingen, spiralen, kronkels en zigzaglijnen

–       Bliksemschichten, harten of sterren 

–       Smiley-gezichten of schedels 

–       Bloemen, vogels of vlinders 

–       Stippen of ruitjes

Voeg versieringen toe aan het voorste gedeelte 

Gebruik een sterke lijm om een versiering aan de voorkant van je schoen te bevestigen. Als je liever niet een permanente optie wilt, gebruik dan mooie clip-on oorbel of schoenclips. Schuif ze gewoon over de voorkant van de schoen zodat het ontwerp precies over de teen rust. 

Vervang gewone schoenveters voor een glanzend lint 

Haal de oude veters uit je schoen en vervang ze voor een mooi lint. Gebruik de schoenveters om het lint af te meten een knip beide uiteinden van het lint schuin af. Zorg dat je op de randen textiel lijm of secondelijm aanbrengt zodat de veters niet gaan rafelen. Je kunt natuurlijk ook andere leuke veters in je schoen doen. FeetUnique veters heeft leuke exemplaren. 

Lijm steentjes op je sandalen 

Gebruik wederom een sterke lijm om steentjes te bevestigen op je slippers of sandalen. De stenen moeten niet breder zijn dan de riem, anders vallen ze er snel vanaf. Het is leuk om in verschillende maten, vormen en kleuren te werken. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Je vind op onze site tal van interessante blogs om ideeën op te doen voor je vakantie.

Contactgegevens

Via info @ multitravel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden