Multi travel

3 originele en leuke activiteiten voor je bedrijfsuitje

Geplaatst op

Het is altijd goed om successen te vieren en te werken aan teambuilding. Daarom gaan we het hebben over een van de meest besproken onderwerpen op de werkvloer: bedrijfsuitjes!

Het kan lastig zijn om een bedrijfsuitje te organiseren die leuk en origineel is. Al helemaal wanneer er regelmatig activiteiten worden georganiseerd met het team. Hier zijn 4 leuke en originele ideeën voor het uitje met jouw bedrijf.

Thema bowling avond

Bowlen is niet voor niets een klassieker. Geef er een twist aan en organiseer een thema bowling avond! Weer daarbij vooral niet bang om creatief te zijn. Kies een thema dat past bij je team, een grappige gebeurtenis of element van je bedrijf. Zo geef je je bedrijfsuitje een extra dimensie. Met bowlen laat je het team zijn competitieve kant zien. Bovendien is het leuk om het te combineren met een etentje of een drankje. Bowlen blijft een leuke manier om elkaar beter te leren kennen en een betere teamband op te bouwen.

Escape rooms

Ze zijn inmiddels al welbekend onder de teambuilding activiteiten. Heb je nog geen escape room gedaan met je collega’s? Dan is dit een fantastisch idee voor jouw bedrijfsuitje. Niet alleen kan een escape room heel leuk en spannend zijn, je leert ook nog eens goed samenwerken met je collega’s. Het leuke van escape rooms is dat er veel verschillende thema’s en moeilijkheidsgraden zijn. Je kunt er dus meerdere keren naartoe zonder dat het saai wordt.

Het doel van een escape room is het op tijd ontsnappen uit de themakamer(s) waarin je begint. Om dichterbij de uitgang te komen, moet je puzzels en raadsels oplossen en bovenal samenwerken!

Outdoor movie night!

Je hoeft stad of land niet af te reizen voor een geslaagd teamuitje. Heb je een open ruimte op of vlakbij het terrein van je bedrijf? Zet dan eens een outdoor cinema op. Het is gemakkelijker dan je denkt. Meestal kun je bij de gemeente of bij een lokale aanbieder een projector, speakers en overige apparatuur huren. Kies een filmmarathon waarin voor ieder wat wils zit. Laat bijvoorbeeld je team zelf suggesties geven en stemmen op hun favorieten. Leuk om te combineren met bijvoorbeeld een barbecue of gourmet.

Gerelateerde berichten

Over ons

Je vind op onze site tal van interessante blogs om ideeën op te doen voor je vakantie.

Contactgegevens

Via info @ multitravel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden