Multi travel

3 leuke manieren om te reizen

Geplaatst op

Reizen is inmiddels iets wat we allemaal doen: of het nu een rit is naar je werk of naar je familie, of dat je nu echt op vakantie gaat en een lange vlucht voor de boeg hebt. De meest gebruikelijke manieren van reizen, zijn vaak ook de minst bijzondere. Het is niet echt meer speciaal om in de auto te stappen of om het vliegtuig te boarden. Gelukkig zijn er nog een aantal erg leuke manieren om te reizen! In deze blog bespreken we 3 manieren waarop je kunt reizen die erg leuk zijn.

Bromfiets of scooter

Je ziet de bromfiets en de scooter vooral in de stadscentra en dorpskernen van ons land. Dat is op zich logisch aangezien ze voornamelijk ontworpen zijn om relatief korte afstanden te overbruggen. Toch kun je ervoor kiezen om met de scooter naar je bestemming te reizen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Op dit moment staat het wereldrecord voor gereden afstand op een scooter op 14.434 kilometer. Scooters zijn ook niet heel duur! Je kunt voor een mooie prijs online een scooter kopen.

Trein

Met de trein zie je vaak al veel meer dan met de auto. Als je met de trein reist, heb je maar één of twee sporen naast je en rijd je vaak door natuurrijke omgevingen. Daarnaast hoef je je niet te focussen op het verkeer of op de bestuurder. Je kunt zelfs een oogje dichtdoen tijdens een wat langere reis. Wij adviseren je om eens te onderzoeken of de Peking Express wat voor jou is!

Tanker

Onlangs kwamen er nieuwsberichten naar buiten over de mate van schadelijkheid van reizen met het vliegtuig. Tegenstrijdig genoeg werden toen ook alternatieven genoemd zoals de tanker. Nu is de mate waarin een tanker meer klimaatneutraal is dan een vliegtuig te bediscussiëren. Het neemt nog niet weg dat een reis op een enorme tanker over de natte woestijn van de planeet een erg bijzondere ervaring kan zijn.

Gerelateerde berichten

Over ons

Je vind op onze site tal van interessante blogs om ideeën op te doen voor je vakantie.

Contactgegevens

Via info @ multitravel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden